Laptop Direct Marketplace

 

Laptop Direct Marketplace este sistemul prin intermediul caruia partenerii Laptop Direct afiseaza propriile oferte pe site-ul laptop-direct.ro, iar clientii Laptop Direct pot comanda simultan o gama mult mai variata de produse, de la oricare dintre acesti parteneri. Toti partenerii acceptati in Laptop Direct Marketplace sunt atent evaluati si monitorizati pentru a respecta standardele de calitate cu care clientii Laptop Direct sunt obisnuiti.

Fiecare produs afisat pe laptop-direct.ro poarta o eticheta dupa cum urmeaza:
1. produs vandut si livrat de Laptop Direct – produsul respectiv este vandut direct de compania SC LTD Direct Projects SRL
2. produs vandut si livrat de Partener X – produsul respectiv este vandut de Partener X, o companie independenta, acceptata in Laptop Direct Marketplace pe baza unei analize a calitatii serviciilor si produselor. Comanda clientului este transmisa acestui partener, iar produsele comandate sunt livrate de catre acesta din urma, impreuna cu toate documentele legale.

Conditiile comerciale, taxele asociate comenzilor, retururile si garantiile pot fi diferite pentru fiecare partener in parte si nu sunt aceleasi cu cele care insotesc produsele vandute direct de Laptop Direct. Aceste informatii sunt specificate in pagina fiecarui partener.

Cont client Laptop Direct
Folosind contul de client Laptop Direct, poti comanda atat produse vandute si livrate de Laptop Direct, cat si produsele ofertate de partenerii din Laptop Direct Marketplace.

Cum vand produse in Laptop Direct Marketplace?
Sistemul Laptop Direct Marketplace este disponibil oricarui comerciant care are capacitatea de a gestiona o oferta consistenta din cel putin o categorie de produse vandute in retail, precum si experienta si resursele necesare gestionarii comenzilor clientilor – livrare rapida si servicii postvanzare. Disponibilitatea serviciilor trebuie sa acopere intreg teritoriul Romaniei. Daca doresti detalii despre ofertarea si vanzarea produselor companiei pe care o reprezinti te rugam sa ne contactezi la adresa marketplace@laptop-direct.ro.

Cum comand?
Produsele ofertate de partenerii din Laptop Direct Marketplace pot fi comandate prin toate modalitatile cu care te-ai obsnuit deja: online pe laptop-direct.ro sau telefonic la numerele afisate pe site. Procesul de comanda online este cel standard. In cosul de cumparaturi, poti avea simultan atat produse vandute si livrate de Laptop Direct, cat si de partenerii din Laptop Direct Marketplace, grupate dupa partenerul care le comercializeaza. Sub fiecare grup de produse vei regasi toate taxele aferente comenzii precum si link-uri catre politicile comerciale ale fiecarei companii partenere.

Termen si livrare de stocuri
La fel ca si produsele vandute de Laptop Direct, produsele vandute de partenerii din Laptop Direct Marketplace au afisate informatii de stoc in timp real precum si timpul de sosire la destinatie, in cazul unei comenzi plasate la momentul afisarii ofertei. Produsele ofertate de partenerii din Laptop Direct Marketplace sunt livrate doar prin intermediul curierului rapid.

Modalitati de plata
Produsele ofertate de partenerii Laptop Direct Marketplace pot fi comandate si platite prin urmatoarele metode: ramburs si OP dupa caz. Impreuna cu produsele comandate, vei primi facturi corespunzatoare de la fieacare partener din Laptop Direct Marketplace. In cazul in care optezi pentru plata ramburs, vei plati separat fiecare factura in momentul in care ti se livreaza produsele respective, iar plata se va face catre curierul care efectueaza livrarea.

Livrarea comenzilor
Livrarea produselor achizitionate de la partenerii din Laptop Direct Marketplace se face direct de catre acestia, exclusiv prin curier rapid. Documentele aferente produselor achizitionate de la partenerii nostri (factura, certificat garantie, etc) sunt livrate de catre partener impreuna cu produsele comandate. Puteti vedea in pagina dedicata fiecaruia dintre partenerii din Laptop Direct Marketplace taxele de livrare si pragurile de gratuitati utilizate. In cazul in care vei comanda simultan produse de la Laptop Direct si alti parteneri, vei primi cate un colet separat de la Laptop Direct si fiecare partener.

Garantie si service
Pentru fiecare produs care beneficiaza de garantie vei primi la livrare un certificat de garantie cu toate detaliile. Garantia produselor achizitionate de la partenerii Laptop Direct Marketplace este asigurata de catre partenerul care a vandut produsul sau de catre centrul de service autorizat al producatorului, dupa caz.

Retur produse
Partenerii din Laptop Direct Marketplace au obligatia legala sa accepte returul produselor, dar pot oferi si alte facilitati, acestea fiind specificate in detaliu in pagina dedicata fiecaruia.