POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice laptop-direct.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

 

Datele obtinute de catre Laptop Direct vor fi stocate in baze de date iar societatea va lua toate masurile pentru protectia lor impotriva distrugerilor accidentale sau ilegale.

 

Scopul colectarii datelor este: informarea clientilor privind evolutia si starea comenzii, informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe Laptop-Direct.ro, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.

 

Astfel, Laptop-Direct.ro poate notifica utilizatorii privind starea comenzi, ofertele curente si poate trimite felicitari, cupoane sau alte oferte speciale. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa de e-mail pe site-ul Laptop-Direct.ro poate solicita stergerea acesteia din baza noastra de date.  De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul laptop-direct, se pot dezabona.


Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali. Pentru executarea contractului, societatea va transmite datele cu caracter personal culese de la clienti catre firma de curierat care va livra produsele

 
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: contact@laptop-direct.ro